Personal Trainer
Den Haag

OVER MIJ

Mijn naam is Trey, ik ben 31 jaar en ik heb een jarenlange ervaring in de voetbal- en vechtsportwereld.

Na eerst jaren voor mezelf getraind te hebben, heb ik in 2016 mijn fitnesstrainer en gewichtsconsulent certificaat behaald. In eerste instantie om mezelf beter te kunnen begeleiden en mijn lichaam beter te begrijpen. Dit is uiteindelijk overgegaan naar het begeleiden van mensen in mijn directe omgeving.

In 2020 ben ik begonnen met het geven van verschillende groepslessen zoals circuit-, HIIT-, core- en bokstraining in verschillende sportscholen. Mijn kennis en ervaring pas ik op een creatieve en leuke manier toe in mijn trainingen, zodat elke training uitdagend blijft en zo de algehele fitheid van deelnemers verbeterd.

Persoonlijk

Alle aandacht voor jouw persoonlijke doel en vooruitgang. 1 op 1, duo of small-group training.

ervaren

Gecertificeerd fitnesstrainer en gewichtsconsulent.

dedicated

Train like you’ve never won, perform like you’ve never lost.

ervaar persoonlijke begeleiding tijdens een proeftraining!